Smutefy

Smutefy 1.0.4

Demp automatisch Spotify-reclames

VOOR

  • Onzichtbaar maar effectief

TEGEN

  • Start niet automatisch op
  • Heeft Soundflower en Growl nodig
  • Dempt eerste seconde niet

Uitmuntend
8

Met het gratis Smutefy demp je de gesproken advertenties van de populaire internetmuziekspeler Spotify. Zo verwijder je die irritante stemmen voor altijd uit je leven.

Het succes van Spotify is gebaseerd op een slim businessmodel: audio streamen uit de immense catalogus is gratis, maar om de zoveel liedjes krijg je een reclame te horen. Natuurlijk zijn er genoeg mensen die daar helemaal gek van worden; zo ook de maker van Smutefy.

Hebben we hier te maken met een absoluut wondermiddel? Nou, het is niet zo dat Smutefy de advertenties blokkeert en Spotify meteen laat 'doorspoelen' naar het volgende liedje. De applicatie detecteert wanneer een advertentie begint en schakelt het volume dan naar nul. Je krijgt dus zo'n 20 seconden stilte te horen. Let wel: Smutefy doet het alleen als zowel de kleine audio-uitvoer applicatie Soundflower als de notificatie-software Growl al op je Mac staan.

Behalve een icoontje in de menubalk omvat Smutefy niet veel zichtbaars. Daar gaat het ook echter helemaal niet om, want deze fijne tool houdt zich juist met geluid bezig. Installeer Smutefy en de knagende Spotify-reclames zijn verleden tijd! Als je Spotify ook op een Windows-systeem gebruikt, neem dan een kijkje bij het soortgelijke maar uitgebreidere SpotiTool.

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
Smutefy

Download

Smutefy 1.0.4

Beoordelingen about Smutefy